Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politieke Vrouwen: Hét jaarlijkse event

11 november 2020 @ 19:00 - 21:30

Hét event van het jaar voor en door Politieke Vrouwen, voor iedereen die geïnteresseerd is in het perspectief en de ervaringen van vrouwen in de politiek. Omdat zij als groep nog lang niet groot en zichtbaar genoeg zijn en omdat er ontzettend veel inspirerende vrouwen zijn wiens verhaal een podium verdient. Dit programma geeft hen die ruimte.

Verslag Politieke Vrouwen event

Het wordt een avond vol bijzondere vrouwen en belangrijke verhalen. Over wat zij willen bereiken en hoe zij dat doen. Over vrouwelijk leiderschap in Amsterdam, Nederland én in de autonome landen Aruba, Sint Maarten en Curaçao. Over hoe je gender mee kan nemen in het bedenken van politieke oplossingen. En over hoe de ideale toekomst eruit ziet voor vrouwen in de politiek. Kortom: je wilt deze avond niet missen.

Met als gasten onder andere iconen als Hedy d’Ancona (oud-minister) en Maria Liberia Peters (oud-premier van de voormalige Nederlandse Antillen), politici van nu zoals Sadet Karabulut (Tweede Kamerlid SP) en Imane Nadif (Raadslid bij Groenlinks Amsterdam) en artiesten Rachel Rumai Diaz (spoken word) en Shishani Vranckx (muziek).

De rest van de sprekers wordt binnenkort bekend, houd hiervoor het Facebook event in de gaten. Als kers op de taart wordt er hard gewerkt aan de komst van een bijzondere keynote spreker.

Het event wordt gepresenteerd door hosts Raissa Biekman en Dionne Abdoelhafiezkhan.

* Dit programma wordt georganiseerd door ‘Politieke Vrouwen – Het netwerk voor vrouwen in politiek en bestuur’. Politieke Vrouwen is een samenwerking van het Ministerie van BZK en stichting Stem op een Vrouw.

Gegevens

Datum:
11 november 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Site:
https://dezwijger.nl/programma/politieke-vrouwen/