Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politieke Vrouwen Netwerkevent

23 april 2021 @ 08:00 - 17:00

De politiek is niet de mannenwereld meer die het vroeger was, maar gelijke representatie van o.a. vrouwen is nog ver te zoeken. Ongeveer 1 op de 3 politici is vrouw. Het is tijd voor een openbaar bestuur dat beter in balans is. Om vrouwen in de politiek en met politieke ambitie te ondersteunen, organiseert Politieke Vrouwen op zaterdag 29 mei (online) het Politieke Vrouwen Netwerkevent.

Verslag netwerkevent 29 mei

Voor wie politiek actief is of wilt worden, is een goed netwerk van onschatbare waarde. Een netwerk zorgt dat je meer impact kunt maken, steun kan vinden wanneer het tegenzit en dat je makkelijker doorstroomt naar de politieke functie van jouw keuze. Maar in deze tijden van corona is netwerken lastiger dan normaal.
Zowel voor politici als voor vrouwen met interesse in politiek is het waardevol om samen te komen en elkaar te ontmoeten. Vanuit die gedachte willen we graag vrouwen uit alle politieke lagen met elkaar laten kennismaken.

Het thema van de middag is ‘Netwerken in de lokale politiek’. We laten lokale politici aan het woord en brengen je in contact met politiek actieve en geïnteresseerde vrouwen. Het netwerkevent is gericht op ontmoeting en het opdoen van nieuwe (lokale) contacten. Verwacht dus persoonlijke ontmoeting en waardevolle lessen van sprekers.

Details:
Zaterdag 29 mei
10.00 – 12.30 uur
Online (Zoom)

Sprekers maken we zo snel mogelijk bekend.

 

—-
Politieke Vrouwen is een samenwerking tussen het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties & Stichting Stem op een Vrouw.

 

Gegevens

Datum:
23 april 2021
Tijd:
08:00 - 17:00