Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training Politieke Entree

28 juni 2023 @ 14:00 - 17:30

Maak kennis met lokale politiek bij de training Politieke Entree! Wil je meer weten over politiek, en of het iets voor jou is? Kom op woensdagmiddag 28 juni naar de training Politieke Entree!

Over de training 

De training Politieke Entree is speciaal ontwikkeld om lokaal vrouwen te enthousiasmeren voor de politiek en praktische handvatten en een netwerk te bieden om politiek actief te worden. Verwacht na afloop dat je meer weet over politiek in de Provincie, dat je inzicht hebt in ho eje actief kunt worden en met welke obstakels je rekening kunt houden, dat je vrouwelijke politici hebt ontmoet voor in je netwerk, en dat je in contact bent gekomen met gelijkgestemden. De training bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Informatie over lokale politiek: welke functies zijn er en waar wordt over besloten? 
  • Bespreken van twijfels en drempels: wat houdt de deelnemers op dit moment tegen om actief te worden? En wat is er uit onderzoek bekend over de barrières voor vrouwen om actief te worden en blijven? 
  • Actie: Tips en tricks om politiek actief te worden. 
  • Kennismaking met vrouwelijke politici: in een panelgesprek maken deelnemers kennis met vrouwen die lokaal actief zijn. Zij fungeren als vraagbaak en rolmodel. 

Een oud-deelnemer omschreef de training als: ‘Een toegankelijke cursus met leuke opdrachten. Empowerend! Ik bruiste naderhand van energie, zelfs na een volle dag.” 

 

Details 

Datum: Woensdag 28 juni 2023 

Tijd: 14:00 – 17:30 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

 

Aanmelden klik hier: https://forms.office.com/e/YL2srBnuhg

 

Gegevens

Datum:
28 juni 2023
Tijd:
14:00 - 17:30