Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trainingsdag voor Toekomstig Bestuurders

6 maart 2020 @ 10:00 - 17:00

Op vrijdag 6 maart van 10.30 – 15.00 uur organiseert Stem op een Vrouw in samenwerking met de Provincie Noord-Holland een trainingsdag voor vrouwelijke politici die interesse hebben in een politieke bestuursfunctie, en nieuwsgierig zijn naar wat erbij komt kijken om de stap naar een politieke bestuursfunctie te maken.

Programma
De dag is gevuld met training en inspirerende sprekers. Onder meer Zita Pels (Gedeputeerd Statenlid, oud-Statenlid), Touria Meliani (Wethouder in Amsterdam) en Amma Assante (oud-Kamerlid) doen een bijdrage aan het programma. Het programma biedt veel ruimte voor gesprek, vragen stellen en om elkaar als collega-politici te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Kosten?
Het programma is gratis. Lunch is inbegrepen (vegetarisch & vegan).

Aanmelden
Meld je nu aan voor het programma via het Aanmeldformulier.

Extra activiteiten
Na afloop van de trainingsdag kan je van 15.30 – 16.00 uur mee op een korte rondleiding door het Provinciehuis. Daarnaast wordt er voor alle deelnemers aan de training wordt speciaal een plekje bewaard voor de uitreiking van de Ribbius Peletier Penning. Deze uitreiking vindt op dezelfde plek plaats, van 16.00 – 18.00 uur. De Ribbius Peletier Penning is een jaarlijkse Provincieprijs die wordt uitgereikt aan een Noord-Hollandse vrouw die een belangrijke bijdrage levert aan vrouwen in de politiek. Vorig jaar is de penning gegaan naar de voorzitter van Stem op een Vrouw, Devika Partiman.

Gegevens

Datum:
6 maart 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Site:
https://www.facebook.com/events/626118918147749

Locatie

Provinciehuis Noord-Holland

Organisator

Stichting Stem op een Vrouw i.s.m. Provincie Noord-Holland