Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uit ons netwerk #4: Zilla Boyer – Sollicitatietraining

22 mei 2020 @ 14:00 - 16:30

7,50€

Stem op een Vrouw heeft een schat aan inspirerende personen in haar netwerk. In de online reeks ‘Uit ons Netwerk’ stelt Stem op een Vrouw wekelijks haar platform beschikbaar voor trainingen, speeches en workshops. Op vrijdag 22 mei en 29 mei geven we het podium aan trainer Zilla Boyer.

  1. Vrijdag 22 mei van 14.00 – 16.30 uur: Sollicitatiegesprekken voeren
    De online training ‘Sollicitatiegesprekken voeren’ is gericht op vrouwen die zich nu of in de toekomst willen kandideren bij een politieke partij. Zilla is communicatiewetenschapper en laat in deze training zien hoe je psychologie en storytelling kunt gebruiken om goed voorbereid en zelfverzekerd een sollicitatiegesprek te voeren. De training is gericht op (politiek) solliciteren, maar zit vol tips die je ook daarbuiten kunt gebruiken om jezelf te presenteren.
  2. Vrijdag 29 mei van 14.00 – 16.00 uur: Onderhandelen
    Onderhandelen is overal, in de politiek én in sollicitatieprocedures. Hoe kom je tot een win-win situatie? En hoe bewaak je jouw principiële grens wanneer je politiek onderhandelt? In de tweede training behandelen we een paar principes die je kunnen helpen beter te onderhandelen.

Kosten – 7,50 euro per training
Na je aanmelding ontvang je van ons een mail (dit kan een dag duren), met daarin de betaalinformatie. Zijn de kosten een barrière om deel te nemen? We bewaren een aantal gratis plekken voor wie dat nodig heeft. Dit kan je in het formulier invullen.

Beperkt plek
Er is beperkt plek voor deze trainingen. We geven daarom bij (te)veel aanmeldingen voorrang aan vrouwen die zich hebben gekandideerd / overwegen zich te kandideren voor de Tweede Kamer. Laat dit je uiteraard niet ervan weerhouden om je aan te melden. Bij genoeg animo organiseren we de trainingen vaker :).

AANMELDEN: KLIK HIER.

Gegevens

Datum:
22 mei 2020
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
7,50€