Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uit ons netwerk #5: Susan van Ommen – Debattraining

6 juni 2020

Stem op een Vrouw heeft een schat aan inspirerende personen in haar netwerk. In de online reeks ‘Uit ons Netwerk’ stelt Stem op een Vrouw wekelijks haar platform beschikbaar voor trainingen, speeches en workshops. Op zaterdag 6 juni geven we het podium aan Gemeenteraadslid Susan van Ommen. Zij geeft twee debattrainingen: een basistraining en een training voor gevorderden. 

  • Zaterdag 6 juni, 10.00 – 12.00 uur. Debattraining – Basis.
    Deze training gaat in op de basis van debatteren en is gericht op de structuur en vorm van debat. Er wordt ingegaan op het principe van debatteren aan de hand van ethos, pathos en logos (Aristoteles), hoe je argumenten inbrengt en weerlegt en en hoe je lengte, inhoud en veelzijdigheid in je debat meeneemt.
  • Zaterdag 6 juni, 14.00 – 16.00 uur. Debattraining – Gevorderden.
    De verdiepende training is vooral gericht op het politieke debat, met een focus op de opbouw van je eigen verhaal. Er wordt hier dieper ingegaan op de theorie en er wordt geoefend met een meer uitdagende debatvorm: het open debat.

Let op: je kan je slechts voor één van de twee trainingen aanmelden. Kies dus voor het niveau dat bij jouw debatervaring past.

Kosten – 7,50 euro per training
Na je aanmelding ontvang je van ons een mail (dit kan een dag duren), met daarin de betaalinformatie. Zijn de kosten een barrière om deel te nemen? We bewaren een aantal gratis plekken voor wie dat nodig heeft. Dit kan je in het formulier invullen.

AANMELDEN? KLIK HIER.

Over de trainer – Susan van Ommen werd in 2018 met voorkeurstemmen verkozen als raadslid voor D66 Arnhem. Omdat ze via voorkeurstemmen verkozen werd – mede dankzij de campagnes van Stem op een Vrouw – geeft ze graag iets terug door nu haar debatkennis te delen. Voor 2018 was zij al plaatsvervangend raadslid en fractievolger, en voorzitter van de Jonge Democraten afdeling Arnhem-Nijmegen. Ze is naast raadslid ook docent Nederlands, heeft een Master in Islam en een Bachelor Internationale Betrekkingen.

Gegevens

Datum:
6 juni 2020

Locatie

online