Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar – Omgaan met politieke framing

23 september 2020 @ 19:00 - 20:30

Veel politici krijgen te maken met framing; je wordt door collega’s of media in een hokje gestopt, je staat snel bekend om een specifiek onderwerp of kan te maken krijgen met valse framing. Hoe kan je hiermee omgaan of zelfs het frame naar eigen hand zetten? Daarover organiseren we dit webinar, op woensdagavond 23 september. 

Dit webinar richt zich op het uitpakken en bespreken van het fenomeen ‘framing’ in de politiek en media. Framing is een manier om de publieke opinie te beïnvloeden. In de politiek wordt hier veel gebruik van gemaakt, soms ook gericht op personen. Wil jij als politica weten wat je moet doen als je zelf geframed wordt, en hoe je zelf in controle blijft over hoe je gezien wordt? Of zelfs hoe je framing in je voordeel kan gebruiken? Meld je dan aan voor dit webinar. Trainer Liesbeth Tettero is oud-raadslid en al 20 jaar politiek trainer en coach. Zij gaat in gesprek met een ervaringsdeskundige.

Datum en tijd:
Woensdag 23 september van 19:00 tot 20:30 uur.

Dit webinar is gratis en wordt aangeboden door Politieke Vrouwen – Netwerk voor vrouwen in de politiek en bestuur, een initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Stichting Stem op een Vrouw.

Meld je hier aan.

Gegevens

Datum:
23 september 2020
Tijd:
19:00 - 20:30
Site:
https://forms.gle/5k4gjgCvpBbF87aUA

Locatie

online