NIEUWS: Devika Partiman directeur bij Stem op een Vrouw

Anne-Floor van Tilburg (voorzitter) en Devika Partiman (directeur)

Per 1 januari 2023 is Devika Partiman aangetreden als directeur van Stichting Stem op een Vrouw. Zij nam in 2017 het initiatief voor Stem op een Vrouw en was de afgelopen zes jaar voorzitter van de stichting. “Wij zijn verheugd om Devika Partiman aan te stellen als de eerste directeur van Stichting Stem op een Vrouw, het is een logische volgende stap van de stichting en zien in haar de juiste directeur om de stichting verder laten groeien.” 

De afgelopen jaren heeft zij Stem op een Vrouw met hulp van het team en bestuur opgebouwd tot dé organisatie die zich bezighoudt met de positie van vrouwen in de politiek in Nederland. Partiman: “Dat ik nu de stap kan maken naar directeur, voelt als de kroon op dat werk. Ik heb zin om samen met het team nog veel meer te bereiken. Om zoveel mogelijk vrouwen en meiden te helpen op het pad naar politiek.”

Het bestuur ziet in Partiman een gedreven aanvoerder die de stichting naar de volgende stap kan brengen. “Partiman is een verbindende factor waardoor ze het team in de juiste richting stuurt. Daarbij weet ze uitstekend samen te werken met andere belangenorganisaties om zo samen te strijden voor gelijkheid in de politiek.“

Partiman is naast haar functie bij Stem op een Vrouw werkzaam als spreker en dagvoorzitter. Ook is ze bestuursvoorzitter van feministisch literatuurfestival Zus ‘n Zo en lid van de RvT van ActionAid Nederland.

Met het aftreden van Partiman als bestuurslid heeft Anne-Floor van Tilburg het voorzitterschap van de stichting overgenomen. 

Het bestuur van Stichting Stem op een Vrouw

Anne-Floor van Tilburg, voorzitter
Parisa Elah-Madadzadeh, penningmeester
Natalia Robledo Contreras, secretaris
Kirsten van den Hul, algemeen bestuurslid
Raissa Biekman, algemeen bestuurslid