Aanmeldingen Mentornetwerk staan weer open

Wist je dat nu maar 33% van de Provinciale Statenleden en 25% van de bestuurders in het Waterschap vrouw is? Ook jonge mensen, mensen van kleur en minderheidsgroepen zijn hier niet goed vertegenwoordigd. Het is tijd voor een nieuwe, diverse generatie vrouwelijke politici. Wil jij daar onderdeel van zijn? Geef je dan nu op voor mentornetwerk Kandidaat voor de Regio. 

In april 2022 kun je je weer aanmelden voor het Mentornetwerk. Dit keer organiseren we een bijzondere editie genaamd ‘Kandidaat voor de Regio’, in aanloop naar de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap in maart 2023. Dit mentornetwerk richt zich op vrouwen met interesse in lokale politiek en in het bijzonder de Provincie en het Waterschap. Als deelnemer krijg je een persoonlijk mentor en volg je een aantal trainingen. Ook gaan we samen op werkbezoek zodat je een indruk kan krijgen van het werk in de Provincie en het Waterschap.

Heb jij interesse in lokale politiek, vind je thema’s zoals klimaat, natuur, erfgoed, ruimtelijke ordening, infrastructuur of water interessant? En weet je nog niet zeker of dit iets voor jou is, of heb je een helpende hand nodig? Word dan onderdeel van Kandidaat voor de RegioAanmelden kan tot en met 18 april.

Klik hier voor meer informatie.