NIEUWS

Ontmoet Stem op een Vrouw in maart

Het is maart, de maand van Internationale Vrouwendag, de Women’s March én de gemeenteraadsverkiezingen! Ons team is de komende weken op vele verschillende plekken te vinden om mee te praten in panels, lezingen te geven en te demonstreren. Waar kan je ons deze maand vinden? Een overzicht.

Lees verder »

Stem op een Vrouw verwelkomt nieuw bestuur

In februari 2022 bestaat Stem op een Vrouw 5 jaar. Voor twee bestuursleden die zich de oprichting betrokken zijn bij Stem op een Vrouw, is dat het moment om het stokje over te dragen. Wij verwelkomen vijf nieuwe bestuursleden die we hieronder graag voorstellen.

Lees verder »

Laatste tips voor kandidaten!

Op vrijdag 11 februari organiseerde Stem op een Vrouw de training ‘Kandidaat voor de Raad: de Eindsprint’ plaats, een training om kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen laatste tips en advies mee te geven op gebied van campagne, social media en online veiligheid. Nika Derwort, student sociologie en teamlid bij Stem op een Vrouw, woonde de training bij en deelt de belangrijkste inzichten.

Lees verder »

Steun je ons ook?

Vind jij dit ook belangrijk? Word donateur, volg ons op social media, schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de website), of kijk eens in onze webshop voor stickers.